نان گاتا بیشتر در ارمنستان و امریکا طبخ میشود. بعضی ها این نان را کاتا هم می نامند. این نان بسیار خوش طعم است. امیدوارم شما هم نان گاتا را درست کنید و درکنار عزیزان خود با یک فنجان چای گرم مطبوع نوش جان کنید. با ما در این بخش از آموزش آشپزی همراه باشید.
تخم مرغ : ۴ عدد
ماست :۱یک پیمانه
روغن زیتون : یک پیمانه
آرد : دو ونیم پیمانه
بیکینگ پودر : ۳ قاشق چایخوری
پودر گشنیز: یک قاشق غذاخوری
نمک : یک قاشق چایخوری
فلفل : مقداری
از هر مخلوطی میتونید استفاده کنید ، مایع ماکارونی ، مایع مرغ و….
مقدار ۲ لیوان از مخلوط دلخواه رو برای کیک لازم داریم من از مخلوط مرغ, پیاز, سیر, فلفل دلمه ای و جعفری استفاده کردم .
برای تهیه کیک گوشت ابتدا تخم مرغ روغن نمک و ادویه جات رو با هم زن برقی بزنید تا کاملا مخلوط شوند.ماست و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط نماییدآرد را الک کرده به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید ، مایه نسبتا ” سفتی مثل شکل زیر بدست میاد
قالب رو چرب کنید (اگه قالب سیلیکونی هست نیازی به چرب کردن نداره ) و کمی ازمایع رو ته قالب بریزید
بعد مخلوط گوشتی رو بابقیه مایع مخلوط کرده و بریزد روی اون دراین مرحله میتونید با سس گوجه فرنگی روی کیک رو تزئین کنید
برای پخت به مدت یکساعت در دمای ۱۸۰ درجه فارنهایت داخل فر یا ۱۵ دقیقه با کلید ترکیبی ۳ داخل ماکروویو بپزید.
میتونید مایع گوشتی و خمیر رو لایه لایه داخل قالب بریزید و یا مایع گوشتی رو وسط دولایه خمیر قرار بدید اما به نظر من وقتی مخلوط میشه طعم پخش میشه و خوشمزه تره.
طرز تهیه کیک گوشت دیگری را به شما آموزش می دهیم که با مواد گوشتی پر شده است. این کیک نیازی به فر ندارد و خیلی خوشمزه است.
مواد اولیه:
ابتدا تخم مرغها را کاملا مخلوط میکنیم بعد روغن رو اضافی میکنیم کامل هم میزینم بعد ماستو میریزیم و هم میزنیم بعد مواد خشک رو (آرد نمک بیکینگ پودرفلفل زردچوبه زعفران ساییده شده)که قبلا ۳ بار الک کردیم آروم آروم و در ۳ مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن.
بعد ته قابلمه نسوز (یا ماهیتابه با هر کدوم که راحتترین برای پختن و برگردوندن.فقط اگه از تابه استفاده میکنین ارتفاعش خوب باشه که مواد به دمکنی نچسبه.من خودم توی قابلمه درست کردم و طرف دیگشو توی تابه برگردوندم اینطوری راحت میشه برام) رو چرب کردم نصف مایع کیک رو ریختم بعد روش مواد میانی رو میریزیم و بعد نصف باقیمانده ی مواد کیک رو میریزیم .میزاریم روی شعله کم گاز با شعله پخش کن.در قابلمه رو با دمکنی روش میزاریم اجازه میدیم بپزه.
من برای داخل کیکم از گوشت چرخکرده با فلفل دلمه ای خرد شده و سیب زمینی نگینی خرد شده و سرخ شده به همراه ۲ دونه خیار شور خرد شده و هویج نگینی خرد شده با نخود فرنگی استفاده کردم (همشو قبلا سرخ کرده و اماده کرده بودم)با رب و نمک و ادویه ها ی مورد علاقم
نکته:
میتونید قبل از ریختن مایع کیک ته قابلمه کنجد بپاشین همچنین روش.عالی میشه.
میتونید برای داخل کیک از هر موادی که دوس دارین استفاده کنین.
توصیه میکنم حتما درست کنید چون خیلی خوشمزه هست.