دسر هندوانه دارچینی فقط برای شب یلدا نیست. این دسر خوشرنگ و خوشمزه را می تونید هر وقت مایل بودین درست کرده و نوش جان کنید.
برای تهیه این دسر ابتدا آب هندوانه را بگیرید. برای تهیه آب هندوانه باید گوشت هندوانه را بامخلوط کن بزنید تا یکدست شود سپس از صافی رد کنید تا آب هندوانه بدست بیاید.
پودر نشاسته را با مقداری آب هندوانه مخلوط کنید و پس از اینکه خوب حل شد به بقیه آب هندوانه اضافه نمایید.
شکر ، چوب دارچین و اسانس وانیل را نیز به آب هندوانه اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود سپس چوب دارچین را خارج کنید و قالبتون رو کمی چرب کنید.
دسر را داخل قالب بریزید وبه مدت ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود.
بعد با پودر پسته و یا هر چیزی که دوست دارید دسر هندوانه را تزیین کنید.
نکته :
بسته به میزان شیرینی هندوانتون میتونین مقدار شکر رو کم و زیاد کنید .