سوهان عسلی یکی از شیرینی های سنتی خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است. در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی طرز تهیه سوهان عسلی چند مغز را تقدیم شما می کنیم.
ابتدا همه ی مواد را به غیر از زعفران و مغزیجات داخل قابلمه ریخته و روی شعله می گذاریم و یه کم همش می زنیم.
ترجیحا ظرف یا قابلمه ای رو انتخاب کنید که براحتی بتونید رنگ سوهان عسلی و تغییر رنگش رو ببینید.
بعد از اینکه یه کم هم زدید شروع میکنه به جوش خوردن و حبابهای ریز انداختن یه کم دیگه همش میزنیم و زعفران و مغزیجاتمون را بهش اضافه می کنیم.
یه ظرف آب سرد کنار دستمون می گذاریم و یه قطره از مواد سوهانمون را داخل آب می ریزیم. اگه زود بسته و سفت بشه سوهانمون آماده است.
به همین ترتیب همش می زنیم تا رنگ سوهانمون طلایی بشه.
روی یه کاغذ روغنی یا یه تکه فویل را یه کم چرب میکنیم و از مواد سوهان عسلی مون به اندازه یه قاشق روی فویل میریزیم اگه موادتون سفت شد میتونید دوباره روی گاز بزارید تا یه کم شل بشه.
بعد از اینکه مواد سوهانمون را روی فویل ریختیم چند دقیقه صبر میکنیم و بعد به راحتی این سوهان عسلی های خوشمزه را از فویل جدا کرده و در ظرف بگذارید.
نوش جان