بورک کرپی غذایی ترکیه ایه که مواد میانی آن به جای خمیر ، میان لایه های کرپ قرار می گیره. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه بورک کرپی ما را همراهی کنید.
این غذا خیلی خوشمزه اس حتما امتحان اش کنین.
براى سس بشامل کره را آب کرده آرد را در کره تفت میدیم سپس شیر را اضافه کرده مدام هم میزنیم وقتى غلیظ شد نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و از روى اجاق برمیداریم.
مواد کرپ را با هم مخلوط کرده و در ماهیتابه(چرب شده)به اندازه یک ملاقه ریخته پشت و رو سرخ می کنیم حدود 7-6 عدد کرپ بزرگ به دست میاد.
برای درس کردن مواد داخل کرپ پیاز را در 2_3 قاشق روغن زیتون تفت میدیم بعد از نرم شدن پیاز گوشت را بهش اضافه میکنیم و تفت اش میدیم تا رنگش عوض بشه.
بعد قارچ و فلفل دلمه و سیر رو اضافه کرده و تفت میدیم، کمی به مواد رب میزنیم و نمک و فلفل بعد گوجهفرنگی رو بهش اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم.
در ظرف پیرکس چرب شده یکی از کرپ ها را گذاشته ابتدا سس بشامل زده سپس از مواد داخل میذاریم.
بعد روی موادمون پنیر می پاشیم و سپس یک کرپ دیگر گذاشته و باز به ترتیب سس بشامل, مواد داخل, پنیر می ریزیم.
به این ترتیب 7-6 لایه درست می شود. روی بالاترین کرپ سس بشامل باقیمانده و پنیر ریخته و بورک کرپی را در فر 200 درجه تا وقتی که روی کرپ سرخ شود می پزیم.
نوش جان