آموزش آشپزی و طرز تهیه شامی برنج مجلسی و خوشمزه
شامی برنج دارای 2319 کیلوکالری انرژی٬ 60 گرم کربوهیدرات٬ 81 گرم پروتئین و 195 گرم چربی می باشد.
گوشت چرخ کرده 250 گرم
برنج آبکش شده 100 گرم
پیاز خام رنده شده 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری
روغن مایع سرخ کردنی به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
آموزش آشپزی و طرز تهیه شامی برنج مجلسی و خوشمزه
گوشت، پیاز و تخممرغ را با نمک، فلفل و زردچوبه خوب ورز دهید.
جعفری خرد شده را نیز اضافه کرده مخلوط کنید.
برنج آبکش شده را هم اضافه کرده و ورز دهید.
از مواد به شکل شامی گرد یا به اشکال دلخواه به ضخامت 2 سانتیمتر درست کرده و در روغن سرخ کنید.
سپس رب را با روغن تفت داده نمک و فلفل و پیازداغ و آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
شامی برنج ها را بعد از سرخ کردن در سس قرار داده و با حرارت ملایم بگذارید تا جا بیافتد و سس آن کاملاً غلیظ شود.
شامی ها را درون دیس کشیده سپس 150 گرم از خامه را داخل سس ریخته و مخلوط کنید و بعد روی شامیها بریزید.
50 گرم باقی مانده را با چنگال بزنید تا صاف شده و بعد به صورت خطوطی روی شامی های برنج را تزیین نمایید.
نکات:
اگر دوست دارید میتوانید برنج را چرخ کرده و بعد به مواد اضافه کنید.
استفاده از مرغ به جای گوشت برای افرادی که گوشت دوست ندارند یا رژیم دارند بهتر است.
در صورت تمایل شامی برنج ها را اول در آرد سوخاری بغلتانید و بعد آنها را سرخ کنید.
خامه کاملا اختیاری است و میتونید استفاده نکنید.