این شیرینی ترد و خوشمزه ظاهر جالبی داره و برای پذیرایی عید مناسبه. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه شیرینی دانه قهوه با ما همراه باشید.
کره یا مارگارین : 125 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
پودر شکر : 1 پیمانه
نشاسته : 1/2 پیمانه
نسکافه : 2 قاشق چای خوری
آب جوش: 1 قاشق غذا خوری
آرد : حدود 2 پیمانه
کاکائو : 2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
وانیل : یک قاشق چای خوری
نسکافه رو با آب جوش مخلوط می کنیم و میگذاریم کنار.
کره، تخم مرغ ، پودر شکر، نشاسته، نسکافه و کاکائو را مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا مواد یکدست شود.
حالا آرد را کم کم میریزیم بکینگ پودر و وانیل را هم اضافه میکنیم . خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
خمیر شیرینی دانه قهوه نباید زیادی سفت و یا زیادی نرم شود . باید بتوانید به راحتی به آن شکل دهید بدون اینکه خمیر ترک بخورد.
از خمیر گوله هایی اندازه گردو جدا میکنیم و بیضی شکل میدیم و با فاصله میچینیم داخل سینی فر و با یک خلال دندون وسط خمیر ها را شکل میندازیم.
سینی شیرینی دانه قهوه را داخل فر روی 180 درجه سانتی گراد 350 درجه فارنهایت میزاریم به مدت 20 - 25 دقیقه پخته شود.
اگر شیرینی ها بعد از پخت خیلی ترک خورد یعنی اردش زیادی شده و یا کره اش کم بوده.
فرقی نداره از چه نوع نشاسته ای استفاده کنید چون در نهایت نتیجه کار با هر نوع نشاسته ای یکی هست.
برای تهیه شیرینی دانه قهوه حتما باید پودر شکر استفاده کنید.
چون جذب آردها با هم متفاوت هست اگر خمیرتون خیلی نرم بود میتونید تا نیم پیمانه آرد هم به خمیر اضافه کنید.
برای رنگ بهتره از پود کاکائو تیره استفاده کنید.