نان کروسان مدت زیادی نرم و تازه می ماند. بسیار انعطاف پذیر بوده و شکل ظاهری آن حفظ می شود. در بخش آموزش آشپزی طرز تهیه نان کروسان نرم و خوشمزه را ببینید.
نان کروسان راحت جویده شده و در دهان آب می شود. این نان طعم خوشایندی دارد و هم برای صبحانه مناسب است هم عصرانه.
مارگارین آرژنتا پستری: 400 گرم
مواد لازم مورد نیاز برای تهیه خمیر کروسان
آرد: یک کیلوگرم
نمک: 15 گرم
مخمر: 20گرم
شیر خشک: 20 گرم
آب: 520 گرم
شکر: 100-90 گرم
بهبود دهندکرواسان: 50 گرم
روغن یا کره: 20 گرم
تخم مرغ: 255 گرم
نکته :
قدرت تحمل خمیر نان کروسان در هنگام تخمیر نهایی و افزایش مناسب حجم در داخل فر و در محصول نهایی
ابتدا مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر نان کروسان را دو دقیقه با سرعت کند و 6 دقیقه با سرعت تند میکس کنید دمای خمیر باید 23 الی 25 درجه ی سانتی گراد باشد.
بلافاصله خمیر را به قطعات 400 الی 700 گرمی تقسیم کرده و به مدت 8 دقیقه در فریزر قرار دهید.
مارگارین آرژنتا پستری با دمای 16 الی 188 درجه سانتی گراد را مسطح کرده و به وسیله دست روی خمیر پهن کنید.
توجه کنید به ازاء هر 400 گرم خیمر 400 گرم مارگارین باید باشد. سپس خمیر را در دو مرحله به صورت 4 لایه لمینت کرده به طوری که در مرحله اول قطر خمیر چهار لایه ای از 32 به 7- 8 میلی متر و در مرحله بعد به 3 میلی متر برسد.
خمیر پهن شده را رول کنید در صورت تمایل می توانید از انواع مغزی های مقاوم به حرارت مانند کرمفیل استفاده کنید. پس از شکل دادن خمیر نان کروسان ، آن را در رطوبت 75-80 درصد و دمای 35 درجه بگذارید.
تقریبا به مدت 60-75 دقیقه ( آرد ضعیف را 60 و آرد قوی را 75 دقیقه) سپس خمیر را در فر باید حرارت 180-190 درجه به مدت 15 الی 18 پخت کنید.