این پیتزای ساده را یک بار امتحان کنید، دیگر پیتزای مارگاریتای حاضری سفارش نخواهید داد. این رسپی از مجموعه دستور غذایی های جیمی الیور است. با طرز تهیه پیتزا مارگاریتا در بخش آموزش آشپزی ما را همراهی کنید.
سیر ۱ حبه
روغن زیتون به میزان لازم
ریحان ۱ دسته
گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
خمیر پیتزا ۵۰۰ گرم
آرد به میزان لازم
پنیر موتزارلا ۸۵۵ گرم
برای تهیه سس گوجه فرنگی، در ماهیتابه ای کوچک روی حرارت متوسط رو به پایین کمی روغن ریخته و سیر را در آن تا زمانی که طلایی شود، تفت دهید.
بیشتر برگ های ریحان، گوجه فرنگی ها و مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. آن ها را برای حدود ۲۰ دقیقه تا نرم شوند، بپزید. گوجه ها را با قاشقی چوبی له کنید. از سس بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید.
خمیر پیتزا را ۴ قسمت کنید. به آن ها کمی آرد بزنید، روی آن ها را با کیسه ی پلاستیکی بپوشانید و برای ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.
روی سطح کار کمی آرد بپاشید و یکی از تکه های خمیر را به پهنای نیم سانتی متر روی آن باز کنید. یک تکه فویل آلومینیومی تقریبا به سایز پیتزا را با روغن چرب کنید، کمی آرد روی آن بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. بقیه ی تکه های خمیر را هم به همین شکل باز کنید.
برای پخت پیتزای مارگاریتا ، از قبل فر را با حرارت ۲۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
سس گوجه را روی خمیر های پیتزا بمالید. پنیر های موتزارلا را با دست تکه تکه کنید و به همراه تعدادی برگ ریحان روی پیتزا ها قرار دهید. روی هر پیتزا کمی روغن زیتون بپاشید و کمی نمک و فلفل به آن ها بزنید.
پیتزا مارگاریتا ها را به همراه فویل ها روی سینی فر قرار داده و برای ۷ تا ۱۰ دقیقه تا طلایی شوند، در فر بپزید.
سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.
گوجه فرنگی ها را برای ۳۰ ثانیه در آب جوش بیاندازید و سپس در آب سرد قرار دهید. پوست و دانه های آن ها را جدا کنید.
برای تهیه خمیر پیتزا مارگاریتا از دستور موجود در یکی آموزش های زیر استفاده کنید :
طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی عالی