دلتون میخواد برای سالگرد ازدواجتون یه کیک عاشقانه بپزین؟ یا برای ولنتاین دنبال یک کیک قلبی و شیک هستین؟ پس در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه کیک مخملی قرمز ولنتاین با ما همراه باشید.این کیک مخملی نیاز به اسپری مخملی نداره. با یه ترفند می تونین ظاهری مخملی به اون بدین.
آرد 2 و نیم پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
روغن یک و نیم پیمانه
تخم مرغ 2 عدد بزرگ
باترمیلک یک پیمانه (یک قاشق سرکه ی سفید دریک پیمانه شیر دمای اتاق میشه باترمیلک)
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
نمک یک پنسه
پودر کاکائو یک قاشق چایخوری
سرکه سفید یک قاشق چایخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
رنگ قرمز خوراکی (ترجیحا ژله ای)
خامه فرم گرفته به مقدار لازم
تخم مرغها را با وانیل و شکر و سرکه 5 دقیقه با همزن می زنیم.
روغن و باتر میلک و رنگ قرمز را به ترتیب اضافه می کنیم و هرکدوم را 2 دقیقه می زنیم.
آرد و جوش شیرین و نمک و پودر کاکائو را 3 بار الک کرده و به مایه کیک مخملی اضافه می کنیم.
با لیسک فقط درحد مخلوط شدن هم می زنیم.
مایه کیک مخملی را داخل قالب می ریزیم.
قالب کیک را داخل فر از قبل گرم شده بادمای 180 درجه میگذاریم 45 دقیقه بپزه.
گاها با خلال دندان چک می کنیم، چون دمای فرها متفاوته. البته هرگز زودتر از 10 دقیقه در فر را باز نکنید.
بعد از پخت و سرد شدن کیک مخملی ، آن را خامه کشی کرده و کمی از کیک را رنده می کنیم تا یکدست بشه و روی کیک می پاشیم.
اینم یه روش ساده مخملی کردن کیک.
نکات :
یک پنسه مقداریه که بین انگشت شست و اشاره جا می گیره.
دوستانی که در نظر دارن بعد پختن این کیک از وسط نصفش کنن و خامه کشی کنن باید بدونن که این کیک بخاطر بافتش مناسب این کار نیست.
طعم و بوی سرکه تو این کیک مخملی اصلا حس نخواهد شد.
نوش جان.