شما می توانید این بیسکویت کره ای را با طعم دلخواه خود درست کنید مثلا بیسکویت کره ای زنجبیلی ، نارگیلی یا کاکائویی. در اینجا طرز تهیه بیسکویت کره ای با عطر هل را خواهید دید.
کره 200 گرم
پودر شکر 1 لیوان
اسانس وانیل 2 قاشق مرباخوری
هل 2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
آرد 5 لیوان
ابتدا فر را روی ۲۰۰ درجه تنظیم و روشن کنید تا گرم شود.
برای تهیه بیسکویت کره ای با طعم وانیل ، کره را که به دمای اتاق رسیده با شکر با همزن بزنید تا کرم لطیفی به دست آید.
سپس تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید و وانیل را بیفزایید. اگر مایل بودید هل را در این مرحله بریزید.
آرد الک شده را با نمک الک کنید و کم کم اضافه کنید و با یک لیسک مخلوط کنید.
سپس با دست ورز دهید (دقت کنید خیلی طولانی نباید خمیرهایی پایه کره را ورز داد چون روغن می اندازند) تا خمیر شما آماده شود.
خمیر بیسکویت کره ای را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
سپس با وردنه آن را باز کرده، قالب بزنید.
می توانید از چیپس شکلاتی برای تزیین آن استفاده کنید یا آیسینگ رنگی روی آن بریزید و در مناسبت های مختلف پذیرایی کنید.
نکته :
اگر بیسکویت کره ای کاکائویی می خواهید در این صورت نصف لیوان کاکائو و ۲ لیوان آرد بریزید.