امروز براتون یک شیرینی زیبا و خوشمزه برای پذیرایی از مهمانان عید انتخاب کردیم. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه شیرینی گل رویایی با ما همراه باشید.
کره ١٥٠گرم
پودر شکر ٧٠گرم
تخم مرغ ١ عدد
وانیل. ١/٨ قاشق مرباخوری
پودر کاکائو ١٠گرم
پودر گردو ٥٠گرم
آرد ٢٤٠ گرم
شکلات سکه اى ٤٠_٥٠ عدد
ابتدا کره، پودرشکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقى به مدت یک دقیقه بزنید.
سپس پودرکاکائو، پودر گردو و آرد را اضافه کرده، با دست مخلوط کنید.
در صورت چسبناک بودن خمیر شیرینی گل رویایی آرد مازاد اضافه نمایید.
فر را روى حرارت ٣٥٠ درجه فارنهایت یا ١٨٠ درجه سانتى روشن کنید و پنجره فر را طبقه وسط قرار دهید.
خمیر شیرینی گل رویایی را به ضخامت ٤_٣ میلى متر باز کرده ، با قالب شکل گل به قطر ٥ سانتى متر قالب بزنید و در سینى چرب نشده بچینید.
وسط خمیرها یک عدد شکلات سکه اى بگذاریدو با دست کمى فشار دهید.
سینى را داخل فر قرار دهید تا به مدت ٢٠_١٥ دقیقه بپزد سپس شیرینى ها را از فر در آورده و پس از سرد شدن از سینى جدا کنید.
می توانید روی شیرینی گل رویایی را با پودر پسته تزیین نمایید.
برگرفته از کتاب شیرینی سنتى و مدرن سمیرا جنت دوست