قرابیه نوعی شیرینی و کلوچه سنتی تبریز است
شیرینی قرابیه که در زنجان قرابی و در آذربایجان قورابیه نامیده می شود، از شیرینی های سنتی تبریز است. در بخش نان، شیرینی، دسر مجله تصویر زندگی طرز تهیه قرابیه شکلاتی موجی را با هم می بینیم.
کره به دمای محیط رسیده ۱۲۵ گرم
پودر قند یک استکان (منظور کمر باریک کوچک است)
وانیل یک بسته
آرد حدود ۲لیوان و نیم
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
شکلات تلخ (بن ماری شده) ۱۰۰ گرم
شیر نصف استکان
برای تزیین روی قرابیه
شکلات سفید بن ماری شده ۸۰ گرم
شکلات شیری بن ماری شده ۸۰ گرم
فندق، پسته و ..... برای تزیین
شکلات تلخ را بن ماری کرده و اجازه دهید خنک شود. ولی من از شکلات معمولی استفاده کردم و پودر قند را نصف کردم چون زیادی شیرین میشه.
کره و پودر قند را با همزن بزنید، بکینگ پودر، وانیل و آرد را اضافه کنید و کمی هم بزنید. شکلات و شیر را هم اضافه کرده و کمی بزنید.
خمیر شیرینی قرابیه شکلاتی را در قیف که سر شکوفه گذاشته ایم می ریزیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم به صورت زیگزاگ می ریزیم.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ٢٠ الی ٢۵ دقیقه قرار می دهیم.
بعد از اینکه خنک شد ، شیرینی قرابیه شکلاتی موجی را ابتدا در شکلات زده سپس به فندق، بادام، شکلات چیپسی یا پسته آغشته می کنیم.
روی کاغذ روغنی به مدت پنج دقیقه در یخچال می گذاریم تا سفت شود.
اکنون قرابیه شکلاتی موجی ما برای سرو حاضر است .
نوش جان