ژله بستنی ویترینی یکی از شیک ترین ژله های مجلسی است که با انواع میوه و مربا و یا ژله های کوچک می توان تزیین کرد. در ادامه طرز تهیه ژله ویترینی با ژله رولی را خواهید دید.
برای تهیه ژله رولی برای هر بسته ژله یک پیمانه آب جوش (۲۰۰میلی لیتر) روی ژله ریخته و روی بخار آب قرار دهید تا ذرات ژلاتین کاملا حل شوند.
کمی که از حرارت افتاد نصف پیمانه بستنی به آن اضافه کنید و با ژله مخلوط کنید.
زیاد به هم نزنید تا در آخر حالت سایه روشن داشته باشید.
کف سینی را نایلون بگذارید.
من برای تهیه این ژله از دو رنگ استفاده کردم یک طرف سینی به ابعاد ۴۰×۶۰ را رنگ صورتی و طرف دیگر را ژله رنگ نارنجی ریختم.
سینی را درون یخچال به مدت ۳۰_۴۵ دقیقه قرار دهید تا ببندد سپس از طول برش زده و رول کنید.
اگر بخواهید لبه های گلبرگ حالت دالبر پیدا کند، یک طرف برشها به شکل دالبر باشد.
توجه داشته باشید ژله ضخیم نباشد چون موقع رول کردن ترک میخورد و مقدار آب و بستنی کم یا زیاد نشود.
مدت گذاشتن در یخچال نیز به اندازه باشد چون اگر بیشتر از حد باشد و ژله خیلی سفت شود باز ترک میخورد.
برای اینکه ژله ویترینی با ژله رولی دو رنگ داشته باشید می توانید مقداری ژله آلوورا درست کنید و درون قالب مقداری از آنرا بریزید.
قالب را درون یخچال قرار دهید تا نیم بند شود.
سپس روی آن را ژله رولی ساده ، ژله رولی گل رز ، انواع میوه یا حتی مربا بچینید.
رول های کوچکی که در تصویر مشاهده می کنید مربای پوست پرتقال هستند.
سپس دوباره کمی ژله آلوورا بریزید تا رول ها فیکس شوند و باز درون یخچال قرار دهید تا نیم بند شود.
مجددا ژله آلوورا بریزید ، تا روی رولها را بپوشاند.
توجه داشته باشید که در تمام این مدت قالب را کج نگه میداریم تا ژله ویترینی ما یک طرفه باشد.
سپس مقداری ژله بستنی که کمی خنک شده باشد درون قالب ریخته و تا زمانی که ژله کاملا سفت شود درون یخچال نگهداری کنید.
برای تهیه ژله آلوورا هر بسته ژله با یک و نیم پیمانه آب جوش به حالت بن ماری قرار دهید.
برای تهیه ژله بستنی هر بسته ژله آلوورا با یک لیوان آب جوش که به حالت بن ماری قرار دهید.
سپس نصف لیوان بستنی اضافه و کاملا مخلوط کنید.
ژله رولی با تزیین توت فرنگی
ژله ویترینی با ژله رولی گل رز