وقتی خسته از کار و یک روز پر مشغله وارد منزل می شوید، سیب زمینی سرخ شده ، بهترین وعده شامی است که می توان تهیه کرد. این سیب زمینی ها با اضافه کردن کمی مواد و ادویه بسیار لذیذ و خوشمزه می شود.
این روش پخت سیب زمینی سرخ شده ، روغن کمی لازم دارد و تقریبا رژیمی است. علاوه بر آن بسیار خوشمزه و لذیذ می شود.
سیب زمینی 6 عدد متوسط
نمک به میزان دلخواه
ادویه به میان دلخواه
آرد یک سوم پیمانه
فلفل به میزان دلخواه
روغن کمی
ابتدا ۶ عدد سیب زمینی بزرگ را انتخاب کنید، پوست بگیرید و در حلقه های ۱۰ میلیمتری اسلایس کنید. سپس حلقه ها را به شکل خلال ببرید.
سیب زمینی ها را داخل قابلمه بریزید.
مقداری آب را جداگانه بجوشانید و در قابلمه بریزید تا روی سیب زمینی ها را بپوشاند.
درب قابلمه را ببندید و چند ساعت بگذارید بماند. می توانید صبح که از خانه بیرون می روید این کار را انجام دهید و هنگام برگشت به خانه باقی آن را انجام دهید.
پس از بازگشت به خانه کمی روغن داخل سینی فر بریزید.
فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس روغن را داخل فر قرار دهید تا ذوب شود.
سیب زمینی ها را آبکشی کرده و روی یک دستمال تمیز بریزید تا خشک شود.
۱/۳ پیمانه آرد، نمک و فلفل و یک قاشق چای خوری ادویه را با هم ترکیب کنید و روی سیب زمینی ها بریزید.
سیب زمینی ها روی روغن داخل سینی بریزید و پشت و رو کنید تا تمام سیب زمینی ها کاملا چرب شوند.
سپس به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.
سیب زمینی ها را پشت و رو کنید و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
سپس فر را روی مود گریل با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و سینی را در طبقه بالاتر بگذارید تا سیب زمینی ها ترد و قهوه ای رنگ شوند.
پس از این که سیب زمینی ها طلایی شدند آن ها را از فر بیرون بیاورید و روی دستمال کاغذی بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
می توانید این سیب زمینی ها را همراه کیک ماهی یا ناگت ماهی به اضافه کمی سس مایونز میل کنید.
نکات :
در صورت تمایل روی سیب زمینی ها کمی پودر آویشن و رزماری بریزید.
سیب زمینی سرخ شده را با سس کچاپ سرو کنید. فوقالعاده می شود. حتماً یک بار امتحان کنید.