بستنی زمستانی که در این بخش از نان ، شیرینی ، دسر ، آموزش آشپزی می بینید بسیار خوشمزه تر از بازاریه و برای عصرانه بچه ها ، پذیرایی جشن تولد ها و دور همی شب یلدا گزینه مناسبیه.
برای تهیه بستنی زمستانی ابتدا پودر ژلاتین و بریزید رو آب تا حالت اسفنجی بشه، بعد بذارید رو بخار کتری تا خوب حل بشه (روش بن ماری)
بعد نمک و پودر تار تار رو به سفیده ها اضافه کرده و با همزن اونقدر می زنیم تا سفید و برفی بشه و فرم بگیره. به عبارتی ابری بشه و از ظرف نریزه. بهتره این کار را با همزن برقی انجام بدین.
سپس قاشق قاشق شکر رو به سفیده اضافه کنید، وقتى شکر رو اضافه کردیم وانیل یا هر اسانسی که دوست داریم رو هم اضافه مى کنیم.
بعد پودر ژلاتین از دما افتاده(گرم اصلا نباشه) رو اصافه مى کنیم و هم میزنیم تا حسابى مخلوط بشه و موادمون رو سه چهار دقیقه داخل یخچال مىذاریم.
من چون هوا سرد بود داخل یخچال نذاشتم و ریختم داخل قیف ماسوره زده.
داخل سینى نون بستنى ها رو چیدم و روشون رو مواد زدم و حدود دو ساعت گذاشتم تو یخچال تا خودش رو بگیره.
بعد شکلاتم رو روی بخار کتری آب کردم و با روغن مایع کمی رقیقش کردم.
نون بستنى ها رو روى تورى چیدم و شکلات از دما افتاده رو قاشق قاشق روى موادمون مىریزیم.
همون لحظه که شل هست مىتونیم ترافل یا هر چیزى براى تزیین بستنی زمستانی استفاده کنیم رو روش بریزیم.
بعد بستنی زمستانی ها را بذارید یخچال تا کاملا خودش و بگیره و بعد یکساعت نوش جان کنید.
بستنی زمستونی خونگی
منبع : مجله تصویر زندگی