کیک گردو و موز یکی از کیک های مقوی و خوشمزس که تو این روزای سرد با یک نوشیدنی داغ خیلی می چسبه. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه کیک موز و گردو با همراه شوید.
شکر ١ پیمانه
روغن مایع سه چهارم پیمانه
تخم مرغ ٣ عدد
وانیل ١/٤ قاشق چای خوری
موز ٢ عدد
آرد ٢ پیمانه
شیر ١/٢ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
گردو ١/٢ پیمانه
شکر و روغن مایع رو با همزن خوب می زنیم. بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه می کنیم.
بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ ، خوب بهم می زنیم. سپس وانیل را می ریزیم.
سپس موزهای له شده رو ریخته و به هم زدن ادامه میدیم.
همزن رو کنار میذاریم ، مخلوط بکینگ پودر و آرد رو که سه بار الک کرده ایم با شیر به تناوب اضافه می کنیم و آروم هم می زنیم.
در انتها گردو رو در کمی آرد می غلتونیم. این کار برای اینه که گردوها ته نشین نشه و نسوزه.
بعد گردوها رو به مخلوط کیک اضافه می کنیم و در قالب مورد نظر که چرب کرده و آرد پاشی کرده ایم، می ریزیم.
قالب کیک گردو و موز را در فر از قبل روشن کرده قرار میدهیم.
در فر ١٧٥ درجه به مدت ٤٥ دقیقه میگذاریم بپزد.
نوش جان