در این بخش از آموزش آشپزی طرز تهیه حلوا کاستر را براتون انتخاب کردیم که برای افاطر ماه رمضان هم مناسبه. بهتون پیشنهاد می کنم یک بار هم شده این حلوا را امتحان کنید.
حلوا کاستر خیلی نرم و لطیف و شبیه به مارشمالو هسش. ظاهر زیبایی هم داره و برای پذیرایی مناسبه. این حلوا را می تونید در رنگ های مختلف و بیش از دو لایه هم تهیه کنید.
پودر کستر یا کاستر تشکیل شده از اسانس های مختلف میوه هاست که این پودر به صورت آماده در قوطی به فروش می رسد.
شما می توانید، آن را از اکثر قنادی ها تهیه کنید و این پودر را با شیر و شکر مخلوط کرده و به عنوان دسر و یا حتی به عنوان نوعی فرنی برای افطار استفاده کنید.
معمولا به صورت سرد استفاده می شود ولی داغ هم خورده می شود.
این حلوای دورنگ خوشمزه را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
این حلوا از دو لایه زرد رنگ و کاکائویی تشکیل شده.
طبقه اول
شیر خشک 10قاشق غذاخوری
کستر 4 قاشق غذاخوری
خامه 1عدد
شکر 6قاشق غذاخوری
ژلاتین 1قاشق غذاخوری
طبقه دوم
شیر خشک 10قاشق غذاخوری
کستر 4 قاشق غذاخوری
خامه 1عدد
شکر 6قاشق غذاخوری
ژلاتین 1قاشق غذاخوری
پودر کاکائو
مواد لازم طبقه اول رو با پودر ژلاتین که با کمی آب بن ماری کردیم داخل مولینکس می ریزیم که کامل مخلوط بشه.
در ظرف مورد نظر می ریزیم.
نیم ساعت میگذاریم فریزر که خوب ببنده.
بعد نیم ساعت مخلوط طبقه دوم رو درست می کنیم.
مثل مواد اول هسش فقط پود کاکائو اضافه شده.
ظرف را از فریزر بیرون میارین و لایه دوم را میریزیم روی موادمون.
چون پودر کاکائو اضافه کردیم کمی غلیظتر از مواد طبقه اول میشه. با پشت قاشق پهن می کنیم.
چند ساعتی میگذاریم یخچال که خوب ببنده.
کناره هاشو می بریم و به شکل و اندازه دلخواه برش می دیم.
با یه کاردک یا کفگیر صاف ته ظرف کشیده و برمی داریم.
در ظرفی پودر نارگیل ریخته و حلوا کاستر را در پودر نارگیل می غلتونیم.
حلواهای آماده را در یخچال نگهداری کنید .
نوش جان