این دسر مسقطی زعفرانی خوشمزه را تهیه کرده و در سفره افطار مهمانیهای ماه رمضان سرو نمایید. بسیار لذیذ و خوش طعمه.
اکثر دسرهایی که با بیسکویت درست میشن خوشمزه و پرطرفدار هستن. در بخش آشپزی طرز تهیه دسر مسقطی زعفرانی با بیسکویت پتی بور را ببینید.
١پیمانه نشاسته
٤پیمانه آب
نصف پیمانه گلاب
یک پیمانه شکر
ربع پیمانه رو غن مایع
هل و زعفران به میزان لازم
همه رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت اجاق می گذاریم و سریع هم می زنیم.
شکر و نشاسته که کاملا حل شد شعله را کم می کنیم.
مرتب هم می زنیم تا مواد یکدست غلیظ بشه و به جوش بیاد.
وقتی مواد حالیت شیشه ای پیدا کرد و غلظت مسقطی به این مرحله رسید از روی حرارت برمی داریم.
در ظرف مورد نظر بیسکوییت ها رو می چینیم.
یک لایه مسقطی روی بیسکویت ها ریخته و مجددا یک لایه بیسکویت می چینیم.
یه لایه از مسقطی رو می ریزیم روی بیسکوییت ها و دوباره مجددا بیسکوییت های ردیف سوم رو می چینیم.
این مرحله لایه به لایه بیسکوییت رو تا 4 الی 5 ردیف بچینید و در آخر روی کار رو با مسقطی بپوشانید.
دسر رو بمدت 4 الی 5 ساعت و اگر بیشتر هم باشه بهتر هست درون یخچال قرار میدیم.
سپس به شکل لوزی و یا مربع برش زده و سرو کنید.