در بخش آموزش آشپزی با دستور تهیه یک شیرینی خوشمزه ترکی در خدمت شما هستیم. شیرینی گل ترکیه ای با ظاهری زیبا و طعم عالی برای پذیرایی عید نوروز و هر مهمانی مناسبه.
تهیه خمیر شیرینی گل ترکیه خیلی راحته و طعمش هم عالی میشه. با طرز تهیه این شیرینی خوشمزه همراه ما باشید.
کره 150 گرم نرم شده در دمای محیط
روغن مایع 1 استکان
تخم مرغ 2 عدد ( 1 عدد زرده برای رویش)
سرکه 2 قاشق غذا خوری
شکر 1 قاشق مربا خوری
نمک 1.5 قاشق مربا خوری
محلب 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 پاکت
آرد 3.5 لیوان
کنجد و سیاه دانه
در یک کاسه 150 گرم کره که در دمای محیط بوده می ریزیم. 2 عدد تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. یکی از زرده ها برای رویش نگه می داریم.
حالا یک استکان روغن مایع , 2 قاشق غذا خوری سرکه, 1 قاشق مربا خوری شکر, 1 قاشق چایخوری بهبود دهنده, و 1.5 قاشق مرباخوری نمک می ریزیم.
در آخر 1 پاکت بکینگ پودر را ریخته و 3.5 لیوان آرد را کم کم می ریزیم و ورز می دهیم تا خمیر نرمی بدست آید.
از خمیر آماده شده به اندازه فندق برداشته و روی کاغذ روغنی در سینی فر شکل گل می دهیم و با فاصله می چینیم.
حالا برای رویه شیرینی گل ترکیه ای 1 عدد زرده تخم مرغ و 1 قاشق مربا خوری روغن مایع را خوب مخلوط کرده روی شیرینی می زنیم.
سپس سیاه دانه و کنجد می پاشیم.
در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم رویش طلایی شود. بیست و پنج دقیقه باید بپزد.
وقتی پخت از فر در اورده و میگذاریم سرد شود. سپس سرو می کنیم.
نوش جان
اگر فرصت کردید این شیرینی زیبا را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. اگر کمی حوصله بخرج دهید می توانید این شیرینی خانگی را براحتی درست کنید.